Ut på tur

I 2016 blir det to store reiser som skal gjennomføres. I påsken blir det tur til Kambodsja i to uker. Her skal Angkor Wat besøkes, blir fem dager der. I tillegg til noen dager i Phnom Penh, skal vi også ned til kysten og tilbringe noen dager i det som blir som et paradis. Det kommer til å bli tatt mye bilder. Turistattraksjoner skal knipses, men vil også ta bilder av dagligliv osv.

I sommer blir det igjen tilbake til Asia, da går reisen til Singapore og videre til Malaysia og Thailand. Målet er Bangkok, og sluttspillet i World Grand Prix i volleyball. Dette er en turnering som går hvert år, som er for de beste damelandslagene, hvor de spiller kvalifisering til sluttspillet i ukene før. Programmet mitt er ikke helt klart, men er mange muligheter. Mesteparten av tiden blir nok i Malaysia, som jeg ikke har vært i før.