U17 NM i Bodø

Sist helg var jeg på U17 NM i Bodø som dommer. Det ble mest guttekamper denne gangen. Høyt nivå på mange lag, så det lover bra for etterveksten. Spesielt på guttesiden var det mange tette kamper, men ikke av de jeg dømte. Bare kvartfinalen mellom Blindheim og Rossvoll var en kamp, hvor begge lag kunne vunnet.

Reisemessig gikk det uten problemer, men det var kaos både hos SAS og Norwegian. Akkurat denne dagen var jeg glad for Widerøe billetten min, og at det går direktefly til Bodø fra Bergen. Austrått fortjener klapp på skulder for at de ikke ga opp å komme seg til Bodø, og endte opp med å kjøre buss fra Gardermoen til Bodø, og gikk rett på banen og spilte de utsatte puljekampene. Det hadde vært komfortabelt og bare sagt at det ikke gikk denne gangen, men noen gir aldri opp, på NM skal de, som Øksil for noen år siden som på under ett døgns varsel satte seg i buss fra Vesterålen og kjørte til Tønsberg.

gh_1625df_1357 df_1211 df_1796

 

Fikk i år ikke dømme finaler, noe jeg synes er helt greit. La de unge fremadstormende dommerne ta seg av det, og la oss uten dommer ambisjoner, ta bilder, eller nye kampene. Tok bilder av begge finalene og skulle filme herrefinalen med Gopro fra nettstolpen. Beklageligvis ble kortet fullt etter ett sett. Det var en spennende finale, hvor begge lag hadde matchballer. Jentefinalen vant Kristiansand over Bodø. Hjemmefavorittene var nok litt for preget av alvoret i denne kampen.