Shoot med Julie Aurora

Har hatt shoots med Julie igjen, og det ble selvfølgelig moro. Fikk prøvd litt av hvert, både cosplay og de nye bakgrunnene mine. Det er en drøm å ta bilder av Julie, ikke bare er hun fotogen, men med på alle syke ideer som måtte dukke opp. Cosplay er nok de særeste jeg har gjort til nå, men utrolig moro.

Camilla fikset makeup. Som vanlig var jeg kjempefornøyd med arbeidet hennes. Tror hun har en stor karriere foran seg.

ji_0233ge_0790

 

Vi tok bildene på Lysekloster. Tror nok noen av turgåerne lurte litt på hva som skjedde, når de så Julie i antrekket. Gotisk kjole, parykk, spindelvev kontaktlinser og makeup.

gh_0261 gk_0330 ji_0344 ji_0317 ae_0330

 

Dagen etter tok vi bilder med de nye bakgrunnene jeg har kjøpt. De var utmerket, så lenge en plasserer de i riktig høyde. Tror nok at jeg må få meg noen til. Det blir mer interessant enn de hvite og svarte bakgrunnene i lengden. Til og med Beatsene mine fikk være med på shoot igjen. Var veldig fornøyd med bildene sist de var med, og var like fornøyd nå. Tror nok de løfter bildene minst ett hakk. Hehe. Fotogene mennesker blir bra uansett hva de har på seg. Disse bakgrunnene er lette å ta med seg, og de får plass under sengen, så da burde de vel vært med på TV-shop. Ønsker meg noen større så man kan ta helfigur bilder også, men det får bli senere en gang. Uansett så var det en kjempehelg med Julie, og gjør det gjerne igjen.

fe_0735 fd_0941 fe_0933