Godt nyttår

2014 var et bra år for meg. Håper 2015 kan bli fantastisk. Har noen spennende reiseplaner, så får vi se hvordan det går. På fotofronten ligger det an til å bli en bra start. 

Jeg brukte den siste timen av 2014 til å komme meg til Tippetue utsiktspunkt, fant ut jeg ville litt opp i høyden for å knipse fyrverkeriet fra Tollboden. Prøvde meg også med det nye Gopro kamera å fime, men det ble ingen suksess, for langt unna og kornet film var det jeg satt igjen med, så det blir nok slettet. Det ble en våt fornøyelse å få knipset disse bildene, men alt for kunsten. Hehe

Traff bare utlendinger oppe i høyden, men fikk være alene på utsiktspunket. Jeg ville ha bilder som var svart rundt fyrverkeriet, og uten trengsel, så da fant jeg ut at Tippetue var beste plassen. Første gang jeg har prøvd å ta bilder av fyrverkeri, blir nok ikke siste gangen.

tr_0343 er_0306