Bryllupsfotografen

I sommer hadde jeg mitt første bryllupsoppdrag. Jeg var med helt i fra stylingen til folk begynte å gå hjem. Det var utrolig moro og frister til gjentagelse. 

Tok over 1000 bilder den dagen, de fleste fra middag og festen. Lærte meg at den store softboxen min ikke er egnet for utendørsfotografering, måtte ha en som holdt på stativet under hele shooten ute. Heldigvis var det fantastisk vær den dagen, kanskje litt for varmt til og med, men har lært meg å aldri klage over at det er for varmt.

Vi tok selvfølgelig de klassiske bildene av brud og brudgom, men heldigvis noen kreative også. Å være bryllupsfotograf er stressende, man har gjerne begrenset med tid til å ta magiske bilder, men ble fornøyd med resultatet. Det låser ganske mye av sommerferien å være bryllupsfotograf, så får en som liker å reise, går ikke det helt i hop.

kaia_0280kaia_9657

kaia_0141